Corporate Retreats

Tijdens onze business retreats sta jij als mens centraal. Onze retreats dienen als moment om helemaal tot jezelf te komen en te ontspannen in een rustgevende omgeving. Een hernieuwde verbinding met jezelf is het uitgangspunt. Samen met collega’s / andere leiders verblijf je zes nachten op een luxe landgoed in Zuid-Frankrijk en volg je een dagelijks programma dat gericht is op het opnieuw verbinden met jezelf, loslaten van mentale en fysieke spanningen, uitwisseling / reflectie / intervisie, ontspanning en tot rust komen.

In de ochtend begin je met yoga en meditatie voor elk niveau (zeker ook geschikt voor mensen die nog nooit yoga hebben gedaan!), gevolgd door een uitgebreid ontbijt. Daarna is er de gelegenheid om je tijd door te brengen zoals je dat zelf wilt. Bijvoorbeeld door je terug te trekken met een boek, een massage te krijgen, te genieten van de mooie tuin of het zwembad, of in gesprek te gaan met de andere deelnemers en je te verbinden met elkaar door te delen. Het programma kan op verzoek worden aangevuld met intervisie, training, teambuilding, coaching, of worden ingevuld met één of meerdere vergaderingen in onze vergaderruimte of buiten op het terras.

Daarnaast is er gelegenheid om (met andere deelnemers) te wandelen of fietsen, Toulouse of Carcassonne te bezoeken, of bijvoorbeeld te gaan golfen. ’s Avonds is er nog een yogasessie en daarna wordt er samen gedineerd en gezellig nagetafeld door degenen die daar zin in hebben. Dit gebeurt allemaal in een ongedwongen sfeer met veel ruimte voor jezelf. JIJ staat voorop deze week.

Investering

Een 7-daags all-in arrangement kost € 1.997,00.

Bij de prijs zijn inbegrepen:

  • 6 overnachtingen in een ruime slaapkamer met ensuite badkamer en toilet op “La Guiraude” in Zuid-Frankrijk;
  • Transfer van en naar vliegveld Toulouse-Blagnac;
  • Maaltijden, drinken en tussendoortjes;
  • Dagelijks twee yogalessen en een meditatiesessie;
  • Een ontspanningsmassage van een uur;
  • Gebruik van de gehele locatie incl. zwembad en vergaderruimte.

Niet bij de prijs inbegrepen zijn:

  • Vliegtickets (vanaf € 100 met KLM);
  • Reis- en annuleringsverzekering;
  • Maaltijden en optionele activiteiten buiten de locatie (zoals bijvoorbeeld een middag golfen);
  • Aanvullende programma-onderdelen zoals intervisie, training, teambuilding of coaching.

​​* Prijzen zijn exclusief BTW. Deze kosten zijn zakelijk op te voeren als opleidingskosten.

Intakegesprek

​Voorafgaand aan de business retreat week vindt er een intakegesprek plaats. Dit gesprek vindt telefonisch of via Skype / Zoom plaats. Het doel van dit gesprek is om helder te krijgen wat jouw behoeften en specifieke wensen zijn, zodat we hier tijdens de retraite week zoveel mogelijk rekening mee kunnen houden.​

Locatie

Je verblijft tijdens deze week in Résidence La Guiraude, in Beauteville, Zuid-Frankrijk. La Guiraude is een oase van rust, gelegen op een heuvel met fenomenaal uitzicht over de omgeving. Het is 30 minuten rijden vanaf vliegveld Toulouse.

Meer weten of reserveren?

Wend je voor nadere info en reserveren tot Jan van den Maagdenberg: via e mail op info@wayamindfulholidays.com, of telefonisch: 0031 6 1543 6979.

Copyright 2020 WAYA Mindful Holidays Contact Website door Boon Webdesign