Healy – Veelgestelde vragen

Als je nog geen webinar hebt gekeken, bevelen we je van harte aan om dat alsnog te doen. Daar krijg je uitgebreid te zien en horen wat er allemaal mogelijk is met de Healy en hoe dat werkt!

Dinsdag om 14.00 uur: link naar het webinar op Zoom Wachtwoord: healy2020
Dinsdag om 20.00 uur (in het Engels): link naar het webinar op Zoom Wachtwoord: healy2020
Woensdag om 19.00 uur (meest uitgebreide versie): link naar het webinar op Zoom Wachtwoord: healy2020
Donderdag om 14.00 uur: link naar het webinar op Zoom Wachtwoord: healy2020
Donderdag om 20.00 uur (in het Engels): link naar het webinar op Zoom Wachtwoord: healy2020

En vergeet ook niet om eens rond te kijken op de ervaringspagina’s op Facebook, boordevol voorbeelden van andere mensen die prachtige resultaten hebben bereikt met de Healy:
Healy Ervaringen NL/BE
Healy Global Experiences

Maar natuurlijk kun je ook bij ons terecht als je vragen hebt of een Healy wilt kopen. Je kan Jan bellen op 0031 6 1543 6979, Cynthia op 0031 6 1453 6400 en je kan ons mailen op info@wayamindfulholidays.com. Of neem contact op met degene van ons team die jou op deze website gewezen heeft.

Hieronder behandelen we een aantal van de veel gestelde vragen van mensen met betrekking tot de Healy en de Healy World organisatie.

Wat is de Healy en hoe werkt het?

Je hebt ongeveer 70 biljoen cellen in je lichaam, dat is 70 miljoen miljoen! Elk van jouw cellen heeft zijn eigen metabolisme: water, voedingsstoffen en zuurstof worden naar binnen gevoerd, metabolische producten moeten worden afgevoerd. Het is algemeen bekend hoe water en voedingsstoffen het menselijke lichaam binnenkomen en hoe metabolische producten het lichaam verlaten. Bij cellen wordt dit transport verzorgd door openingen in hun celwand, de zogenaamde celmembranen.

Deze ‘kleppen’ in het celmembraan openen en sluiten naar behoefte. Dit mechanisme wordt bestuurd door een spanningspotentiaal, dat wil zeggen het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte. Veel ziekten of disfuncties in het lichaam worden veroorzaakt door een onnatuurlijk verlaagde celmembraanspanning. Dit betekent dat het spanningsverschil tussen de celbinnenzijde en de celtussenruimte te laag is. Een gezonde cel toont een waarde van ongeveer -70 mV of millivolt. Een lager spanningspotentiaal dan deze normale (fysiologische) waarde leidt tot een verstoord celmetabolisme en resulteert vaak in verschillende ziekten en gezondheidsproblemen.

De Healy is ontworpen om de celspanning terug te brengen naar het gezonde (fysiologische) bereik, door het introduceren van elektrische stroom in het lichaam. De stroomsterktes zijn zeer laag en liggen in het bereik van enkele microampères. Het belangrijkste criterium voor dit type therapie is dat de stroom wordt toegediend in de vorm van geschikte frequenties, vandaar dat deze therapie ook ‘frequentietherapie’ wordt genoemd. Healy bevat in zijn programma’s de kennis en ervaring van vele jaren praktijk met duizenden patiënten.

Er zijn vier edities van de Healy:

Download hier de Healy programma omschrijvingen 

NB Houd in je achterhoofd dat dit hele korte omschrijvingen zijn en dat ieder programma veel verschillende frequenties omvat die gestuurd kunnen worden. De realiteit is veel genuanceerder dan wat in de programma omschrijvingen staat.

Met alle edities van de Healy kun je via polsbandjes, oorclips of plakelektrodes helende frequenties naar je lichaam sturen. Met de Healy Ressonance kun je dus ook analyseren aan welke frequenties jouw lichaam behoefte heeft. En je kan zonder polsbandjes, oorclips of plakelektrodes werken. Daardoor kun je mensen op afstand behandelen en je kan de Healy gebruiken in het geval van contra-indicaties met betrekking tot de frequenties via polsbandjes, oorclips en plakelektrodes.

Download hier de Healy brochure

Zijn er contra-indicaties?

Gebruik de Healy niet als je zwanger bent, aan epilepsie lijdt, een pacemaker hebt, metalen voorwerpen in je lichaam hebt, of er kans is op bloedingen of embolie. De Healy Ressonance kun je in die gevallen wél gebruiken voor een behandeling zonder polsbandjes, oorclips en plakelektrodes.

Kan ik de Healy proberen, voordat ik er een koop?

Een eerste kennismaking bestaat uit de analyse en behandeling die wij je aanbieden. Als je besluit een Healy te kopen, heb je na ontvangst nog 14 dagen de tijd om hem uit te proberen en eventueel terug te sturen, mocht het toch niet zijn wat je had verwacht. Aan het einde van die periode kun je een mail sturen naar Healy World om te laten weten dat je de Healy terug wilt sturen en dan heb je nog een paar dagen de tijd om de Healy ter versturen.

Is de Healy veilig?

Healy is een kwaliteitsproduct dat is ontwikkeld en geproduceerd in Duitsland. Overbodig te zeggen dat het apparaat voldoet aan, of zelfs beter is dan alle vereiste kwaliteits- en veiligheidsregelgeving. Healy is een Klasse IIa medisch apparaat en voldoet aan alle vereiste tests en inspecties.

Waarom ligt de Healy niet in de winkel?

De Healy wordt in de markt gezet door middel van social selling of Multi Level Marketing. Dit wordt nog wel eens verward met pyramideverkoop, maar dat is onterecht. Multi Level Marketing is een legitieme en eerlijke vorm van marketing. Zo worden kosten voor winkelpanden en enorme marketingbudgetten bespaard en koop je de Healy via iemand die er zelf ervaring mee heeft en enthousiast over is.

Het leuke aan deze Multi Level Marketing, vinden wij, is dat als je een Healy koopt, een deel van dat bedrag naar de persoon gaat die jou op de Healy heeft gewezen. Iemand met wie je op dat moment doorgaans al eens contact hebt gehad. Dat vonden wij bij onze eigen aankoop veel persoonlijker en leuker dan een verkoper in de winkel die een vast salaris krijgt, of wij nu iets kopen of niet. En een ander voordeel is dat je hiermee zelf gratis upgrades kan krijgen, je eigen Healy kan terugverdienen, of zelfs een business op kan zetten.

Hoe werkt het als ik de Healy ook wil delen binnen mijn netwerk?

Als je een Healy koopt, kies je of je klant of lid wilt worden. Je hoeft niets te betalen om lid te worden, het verplicht je ook nergens toe en je hebt als lid al helemaal geen ‘targets’ of iets dergelijks. Het verschil is dat je als lid een eigen link krijgt, via welke mensen een Healy kunnen bestellen. Als jouw omgeving dus enthousiast wordt doordat ze jouw ervaringen horen, dan kun je ze jouw Healy een keer laten uitproberen en kunnen ze daarna via jouw link een Healy kopen. Jij krijgt daar commissie voor.

Maakt het uit via wie ik mijn Healy koop?

In principe koop je de Healy bij degene die je er mee in contact heeft gebracht en die je (doorgaans) ook een gratis behandeling ter kennismaking geeft. Degene via wie je jouw Healy koopt, wordt jouw ‘sponsor’. Diegene ondersteunt je en blijft jouw contactpersoon. Het is dus belangrijk dat dit iemand is die je na aankoop ook kan blijven ondersteunen en voorzien van informatie.

Als je lid wordt, word je ook onderdeel van het team waar jouw sponsor bij hoort. En ook degenen die via jou een Healy aanschaffen, worden daar deel van. Jullie hebben er allemaal baat bij als je onder een actieve en betrokken sponsor valt, in een actief en enthousiast team.

Zelf zijn wij onderdeel van de leukste en actiefste Healy community van Nederland: Quantum Unity Unleashed. Hier wordt heel veel onderlinge support en informatie gedeeld. We zijn als team volop in ontwikkeling en er komen nog hele mooie dingen aan!

Wat als ik wel een Healy wil, maar geen interesse heb om ze zelf te verkopen?

Als je een Healy koopt en je kiest er voor om geen lid te worden, dan is dat prima! Iedereen in jouw omgeving die interesse heeft in de Healy, mag je dan naar ons of iemand van ons team doorverwijzen voor meer informatie en een kennismaking. En als klant krijg je punten voor iedereen die jij doorverwijst en die een Healy koopt. Die punten kun je gebruiken voor een gratis upgrade bijvoorbeeld.

Ik wil een Healy kopen

Als je een Healy wilt kopen, als klant of member, kun je het beste even contact met ons opnemen via de WhatsApp button rechtsonder, of door te bellen naar 0031 6 1543 6979, dan begeleiden wij je tijdens een Zoom call door het proces heen, om te zorgen dat dat helemaal goed gaat. Je kan ook één van onderstaande links gebruiken.

Ik wil een Healy kopen als klant

Ik wil een Healy kopen als member


Een uitgebreide presentatie van de Healy in minder dan 30 minuten:

 


Uitleg hoe de Healy werkt door de maker:

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.


Copyright 2020 Contact Privacyverklaring Boon Webdesign

× WhatsApp contact