De huizen en kamers

Gîte le Platane

Gîte le Platane (310 m2) beschikt over een zeer ruime woonkamer met grote open keuken en een terras aan de achterkant van het huis. Op de eerste etage bevinden zich drie slaapkamers, allemaal met eigen badkamer (waarvan twee ensuite en de derde met bad) en toilet. Op de begane grond bevindt zich een vierde slaapkamer met ensuite badkamer met bad en toilet en openslaande deuren naar buiten. Bij deze gîte hoort een zwembad van 10×10 meter. Meer informatie en afbeeldingen volgen binnenkort.

Gîte l’Olivier

Gîte l’Olivier (270 m2) beschikt over een woonkamer met open keuken (70 m2) en openslaande deuren naar het terras aan de voorkant van het huis. Op de eerste etage bevinden zich vier slaapkamers met ensuite badkamer en eigen toilet. Bij deze gîte hoort een zwembad van 6×3,5 meter. Meer informatie en afbeeldingen volgen binnenkort.

De kamers

Informatie en afbeeldingen per kamer volgen binnenkort.

Vanaf begin december zal de beschikbaarheid per huis en per kamer hier zichtbaar en kan men ook direct via onze website boeken. Vooralsnog kun je voor boekingen het boekingsformulier gebruiken of mailen naar info@wayamindfulholidays.com.

Copyright 2020 Contact Privacyverklaring Boon Webdesign

× WhatsApp contact