Résidence La Guiraude

Résidence La Guiraude is een luxe landhuis in Beauteville, Zuid-Frankrijk, met prachtig uitzicht over de glooiende velden. Gelegen op een rustige locatie op een heuvel met een panoramisch uitzicht op het omliggende platteland, maar binnen een paar minuten rijden van de lokale voorzieningen. Deze regio wordt ook wel Frans Toscane genoemd.

De Résidence bestaat uit twee aaneengeschakelde woningen (Le Soleil en Toscane) met in totaal acht slaapkamers, ieder met ensuite badkamer en een eigen toilet, en één gezinskamer met een tweepersoons- en drie eenpersoonsbedden. Op de begane grond hebben beide woningen een woonkamer, keuken en een apart toilet.

Op het terras van huis Le Soleil, met prachtig wijds uitzicht, staat een lange tafel waaraan gezamenlijk gegeten kan worden. Toscane heeft een eigen terras en twee slaapkamers met een ruim balkon. Er is een verwarmd zoutwaterzwembad en een weelderige tuin met plekjes om lekker te zitten. Bij mooi weer kan buiten yoga gedaan worden, maar als het kouder wordt of regent, hebben we ook binnen in Le Soleil een yogaruimte.

 

Copyright 2020 Contact Privacyverklaring Boon Webdesign

× WhatsApp contact