LIEFDEVOL LEIDERSCHAP RETREAT

Ben jij een leider en wil je zowel je impact als je werkplezier vergroten?

Stap dan in dit programma om de unieke kracht in jezelf nog helderder op het podium te zetten. Je leert om niet harder te werken, maar helderder. Trouw aan je innerlijke wijsheid. Cut the crap, bring the light!

Je bent iemand die zichzelf goed kent en ook op je werk heb je het goed naar je zin. Je vindt het belangrijk om met een open hart en een positieve houding te leven.

En…

je weet ook dat je nog verder wil groeien en meer plezier, rust en overvloed in je leven wil. Werken en leven met hart en ziel. En daarvoor heb je een diepere laag te raken in jezelf. Daar kóm je niet met een boek of een online seminar. Je wil naar de kern om van daaruit op ieder moment stevig en helder te kunnen acteren. Vanuit het power-house dat je hart is, wil je nog meer impact maken in de wereld.

Je bent hier op de goede plek!

WIL JIJ DIT OOK…?

 • Je liefdevolle kwaliteiten volop inzetten in de verschillende rollen die je vervult, thuis en op het werk;
 • Leren werken met theorie U om de co-creatie met je team en je project/opdracht écht aan te gaan;
 • Met compassie en mildheid naar jezelf en collega’s kijken, waardoor je in de samenwerking allemaal groeit;
 • De lijn van je purpose naar je legacy helder op je netvlies hebben en handvatten hebben om elke dag te leven vanuit jouw missie;
 • Leren vertrouwen op obstakels en tegenslagen in het werk als belangrijke wegwijzers en ze leren benutten voor je groei;
 • Je intuïtie (hoofd-, hart- en buikintelligentie) verder verdiepen en deze leren toepassen in je rol als leider.

Ja, kom bij me langs voor een kennismaking

Heb je vragen? Bel of app Jan & Cynthia of Mathilde (06-3610 8625) gerust!


De Academie voor Liefdevol Leiderschap, organiseert in samenwerking met Waya Mindful Holidays & Retreats, een transformerend leiderschapsprogramma.

Het proces start in Nederland, met een persoonlijke intake met lead-trainer Mathilde Lub. Ook ontmoet de groep elkaar via Zoom om kennis te maken en leervragen voor de week uit te wisselen.

In september vindt de retreat plaats op het schitterende domaine van Jan en Cynthia van den Maagdenberg in Narbonne.

In december komt Mathilde bij je langs om samen te verkennen waar je staat in je proces en wat je volgende stap is. De groep sluit gezamenlijk online af.

 


Programma

Zaterdag Woensdag
Aankomst
missie-avond
Rustdag, laat alles maar
zakken, massage, stilte
Zondag Donderdag
Krachtdag over je
talent, je licht
Doorbraakdag over realisatie
van je purpose vanuit essentie
Maandag Vrijdag
Schaduwdag over omgaan
met obstakels en pijn
Integratiedag over overgave
vertrouwen en je legacy
Dinsdag Zaterdag
Co-creatiedag over weten
heelheid en presentie
vertrek

Ja, ik meld me aan voor deze week!

‘Dit traject is heel compleet, met theorie, praktische en verdiepende oefeningen en inspiratie. Het programma verbindt me met waar ik sta, waar ik naar verlang en wat ik waardeer. Met mildheid kijk ik naar wat me in de weg staat, wat me nog tegenhoudt. De oefeningen zijn gericht op oordeelloos inzicht én de praktische vertaling daarvan. Dit programma raakt een diepere laag en dat is een verademing. Ik ervaar het als een opluchting dat het er is en dat het er mag zijn.

Mathilde zorgt voor openheid en veiligheid. Ze is heel authentiek en transparant. Dat waar ze voorstaat in dit programma – liefdevol leven – vertaalt ze niet alleen in de thema’s, ze leeft het ook voor. Juist ook door te durven delen over haar eigen zoeken en haar schaduw. Die eerlijkheid geeft vertrouwen.

Iedereen die open staat voor het ontdekken van een diepere laag in zichzelf en hier verder aan wil werken is hier op zijn plek. Het gaat steeds over waar jij werkelijk voor staat en hoe je dat in de wereld kan zetten. Hoewel de thema’s best groot zijn, wordt het met veel lichtheid aangeboden.’

Chantal Walg

strateeg/gezondheidswetenschapper, anders denker en doener in de zorg

Mathilde Lub vervult deze week de rol van lead-trainer.

‘Voor de vraagstukken van deze tijd, moeten we co-creëren met het leven. De complexiteit is groot. Met ons intellect vinden we alleen deel-oplossingen of stappen gebaseerd op het verleden. Deze tijd vraagt om een bredere intelligentie, zowel uit ons eigen systeem, als uit het veld om ons heen. Die intelligentie ontsluiten is mijn passie.

Mijn achtergrond als diplomaat in conflictgebieden heeft me geleerd dat groei en ontwikkeling alleen duurzaam zijn als we licht en schaduw beide onder ogen durven zien. Vanuit die ervaring werk ik vol overgave aan de heelheid van mens en organisatie.

Naast zee en dans zijn mijn inspiratiebronnen Transformational Presence, Theory U, mindfulness, Brene Brown, A course in miracles en het werk van Lynne Mctaggert en Nic Askew. Ik begeleid mensen (alleen of in teams) om elke dag vanuit liefde hun werk te doen. #watzouliefdedoen

Liefde brengen bij jouw levenspad, geeft rust, helderheid en impact. Ik nodig je uit!’

Marieke Steegh vervult deze week de rol van co-trainer.

‘Het helder krijgen van jouw authentieke beweging, jouw innerlijke weten; dát is waar ik je graag mee in contact breng.

In ons lijf ligt een schat van informatie verborgen die we vaak overstemmen met onze ratio. De opleiding tot biodanza docent en het werken met kunstenaar en docent Michiel Dhont gaven me inzichten in hoe we door middel van zelfexpressie vanuit beweging, intuïtie en kunst toegang kunnen krijgen tot onze innerlijke wijsheid.

Tijdens mijn studies aan de Design Academy en Docent Beeldende Kunst&Vormgeving werd al snel duidelijk dat mijn interesses liggen bij ‘humanity’ en ‘social art&design’. Jarenlang was ik werkzaam als ontwerper in ontwikkelingslanden met als missie de levenstandaard van lokale ondernemers en hun omgeving te verhogen. Daarna was ik betrokken bij onderwijsinnovaties gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling en coaching.

In de zoektocht naar mijn eigen innerlijke levensbeweging inspireren de natuur, kunstvormen, persoonlijke ontwikkeling,  yoga en spiritualiteit me. Door af te stemmen op bewegingen die me energie geven heb ik ontdekt dat ik een passie heb om mensen en projecten naar een hoger plan te tillen.

Graag ga ik met jou op innerlijke reis om via zelfexpressie jouw unieke potentie te ont-dekken!’

Cynthia van de Maagdenberg vervult in deze week de rol van facilitator op en rond het domaine.

‘Ik ben opgeleid tot haptotherapeut, coach en yogadocent. Na een korte loopbaan in het bedrijfsleven realiseerde ik me dat die carrière mij niet gelukkig maakte. Op 25-jarige leeftijd gooide ik het roer om. Acht jaar werkte ik als lifecoach voor mensen met zogenoemde multiproblematiek en volgde in de tussentijd verschillende opleidingen, waarna ik mijn eigen praktijk voor haptotherapie begon in Rotterdam.

Ik heb een passie voor persoonlijke ontwikkeling, doordat ik iedere dag ervaar wat het mij zelf brengt. Het geeft meer kleur, diepgang en vervulling aan het leven. Haptonomie heeft me leren voelen, in plaats van alles alleen rationeel te benaderen.

Ik ontvang je met veel liefde op Domaine Saint Domingue. Hier run ik samen met Jan ons nieuwe bedrijf WAYA: welcome as you are. We hebben alle voorzieningen om je een onvergetelijke week te bezorgen.’

Jan van den Maagdenberg vervult deze week de rol van yoga-docent en facilitator op en rond het domaine.

‘Ik ben opgeleid tot yoga- en meditatieleraar (RYT 800) gespecialiseerd in Sivananda yoga. Deze holistische vorm van yoga maakt dat ik me compleet voel, meer één als mens. En ook fysiek en mentaal meer ontspannen en krachtiger. Ik heb een passie voor het delen van yoga, meditatie en de yogafilosofie met een ieder die daar interesse in toont.

Sivananda yoga omvat niet alleen de fysieke yogahoudingen, maar ook ademhalingsoefeningen, meditatie, vinyasa. Er wordt gebruik gemaakt van mantra’s. Een les kan heel rustig en ontspannen zijn, maar ook heel intensief en meer sportief. Deze week bieden we het op zo’n manier aan dat beginner en gevorderde er plezier in heeft.

Maar ik had ook een leven vóór yoga. Mijn werkzame bestaan begon als chef kok en daarna was ik een tijd operational manager in de horeca. Op het moment dat ik net met yoga begon, werkte ik als operations manager bij Manpower. Ook had ik binnen Manpower Group een rol als voorzitter van de OR, waar ik me telkens inzette voor het creëren van eenheid en verbinding binnen de groep en de diverse afdelingen.

Nu run ik samen met Cynthia yogaunity, waarmee we yoga naar het bedrijfsleven brengen.’


‘Zonder dit programma had de stap omhoog uit de comfortabele middelmatigheid een stuk langer geduurd of niet plaatsgevonden.

Ik raad Liefdevol Leiderschap aan iedereen aan die van zichzelf zegt: ik ben al een eind gekomen in het kennen van mezelf en ik wil nu écht mijn hart en ziel verbinden met wat ik doe. Jong of oud, man of vrouw, dat maakt niet uit.

Mathilde is heel goed in wat ze doet, ze heeft met veel kennis, ervaring en liefde dit krachtige programma samengesteld en begeleidt haar deelnemers met compassie en empathie.’

Karin Wilterdink

studieleider Hogeschool

 

 

 

 

◊ concrete stappen om te zetten rond je centrale leervraag, passend bij de uniciteit van jouw presence

◊ meer vertrouwen dat jouw innerlijk weten je bruikbare clues geeft voor je dagelijkse beslissingen

◊ praktische handvatten om jouw liefdevol leiderschap tastbaar vorm te geven in jouw rol/functie

◊ diverse tools om je teams/collega’s te inspireren en samen
de co-creatie met de dagelijkse vraagstukken aan te gaan

◊ stevige verankering in je verruimde intelligentie van hoofd, hart en buik.

◊ meer bewustzijn van jezelf als prachtig en uniek mens, wat leidt tot meer rust en vertrouwen

◊ een power-week (met voor- en nawerk) waarin je meer groeit dan je
je nu kan voorstellen, vol inspiratie en verdieping met een prachtige groep mensen


Corporate retreat Liefdevol Leiderschap

€ 2.690,- (nu als introductieprijs)

26 september – 2 oktober

 • Een krachtig programma voor leiders die helderheid in zichzelf zoeken om te werken in complexe contexten;
 • Module in Nederland en een transformatieve week in Frankrijk, inclusief 2 individuele coachingsgesprekken;
 • Grote diversiteit in werkvormen, krachtige combi van theorie en praktijk, concreet toepasbaar in de eigen werkomgeving;
 • Unieke mediterrane locatie van Domaine Saint Domingue in Narbonne;
 • Ruime kamers met eigen sanitair, twee zwembaden op het terrein van 12 ha;
 • VOLLEDIGE REFUND in geval reizen verboden is vanwege Corona of als je zelf Corona hebt;
 • Prijs is inclusief accomodatie, de sublieme kookkunsten van een topchef, een massage en de transfer van het vliegveld naar het domaine;
 • Prijs is exclusief btw en transfer Nederland – Narbonne.

Ja, ik wil mijn leiderschap verdiepen! 

Heb je vragen? Bel of app Jan & Cynthia of Mathilde (06-3610 8625) gerust!

Copyright 2021 Contact Privacyverklaring Boon Webdesign

× WhatsApp contact