Mindful Weddings

Trouwen in kleine kring op een bijzondere locatie in Zuid-Frankrijk, waarna de gasten kunnen blijven slapen? Op Résidence La Guiraude is het mogelijk om een mindful bruiloft voor een groep tot 40 personen te plannen. Tot 20 gasten kunnen bij ons overnachten en de rest kunnen wij doorverwijzen naar een vergelijkbare locatie in de nabije omgeving.

Stel je voor: je komt al één of meerdere dagen vóór de bruiloft aan, samen met de getuigen, familie, beste vrienden. Zo hebben jullie de tijd om lekker te ontspannen, nog wat bij te kleuren, en samen te genieten van de voorpret. ‘s Ochtends kan er een yogales of meditatiesessie gegeven worden voor wie dat wil en ook massages zijn aan te vragen op locatie. De dag van de bruiloft neem je eerst nog een duik in het zwembad. Even later komt de kapper voor de bruid en worden op La Guiraude de laatste voorbereidingen getroffen voor jullie grote dag. Je maakt deze dagen heel bewust mee, in alle rust, omgeven door de mensen van wie je houdt.

Tijdens de ceremonie staan jullie te stralen en jullie gasten genieten mee van dit bijzondere moment, op zo’n mooie plek. Na afloop zijn er hapjes, drankjes, muziek en het prachtig gouden zonlicht dat over de heuvels schijnt. Misschien kiezen jullie voor een avond tafelen, op z’n Frans, of juist een walking dinner, om daarna nog te dansen. Rond middernacht ben je vol van alle indrukken, en kijk je er naar uit om je samen met je geliefde terug te trekken in jullie honeymoon suite. Morgen is er weer een dag…

De volgende ochtend blikken jullie tijdens een brunch in de schaduw op het terras samen met (een deel van) de gasten terug op de bruiloft. Het feest is nog niet voorbij; je hebt nog de hele dag om te genieten van het samenzijn. Aan het zwembad te liggen, of je met een boek terug te trekken op een rustig plekje in de tuin. ‘s Avonds aan tafel nog eens met elkaar door te nemen hoe iedereen het beleefd heeft. De dag erna vertrekken jullie weer naar huis, of misschien blijven jullie de rest van de week ook nog, om van de omgeving te genieten…

Wij kunnen je desgewenst in contact brengen met een weddingplanner en / of cateraar. Je kan een aantal dagen met al je gasten op La Guiraude doorbrengen, of een hele week. Wij kunnen je helpen om de trouwdag en de dagen daaromheen zo in te vullen als jij wilt. Centraal staan ontspanning, verbinding, en met elkaar genieten van het moment.

Jullie gasten vliegen al vanaf € 99,00 (voor een retour) naar Toulouse en wij kunnen vervoer naar La Guiraude (30 minuten) voor jullie regelen.

Copyright 2020 WAYA Mindful Holidays Contact Website door Boon Webdesign