Mindful Meetings

Even weg uit de omgeving waar je alle dagen aan het werkt bent? Inspiratie opdoen, de creativiteit weer laten stromen, je opnieuw met elkaar verbinden als team? Dat kan bij WAYA. Onze Résidence La Guiraude beschikt u over een vergaderruimte, een woonkamer, en een terras met uitzicht over de heuvels. In de ruime keuken zorgen wij voor ontbijt, lunch en / of diner. Tussendoor kunt u hier zelf een kop koffie of thee zetten of iets klaar maken. Alsof u thuis bent. Maar u mag ook zelf voor catering zorgen.

Wilt u tussendoor een wandeling maken, dan loopt u zo de deur uit en de heuvels over. Om op te frissen op een warme dag, neemt u tijdens een break een duik in het verwarmde zoutwaterzwembad. En om het lijf wat losser te maken, te ontspannen, of hernieuwde focus op te doen gedurende de dag, kunnen wij uw programma aanvullen met 30-minuten yogasessies in de eigen kleding, gebruik makend van de vergaderruimte. De effectiviteit en efficiëntie van een meeting neemt hierdoor toe en er ontstaat meer onderlinge verbinding en balans in de groep.

Daarnaast kunnen we u helpen uw programma verder aan te vullen met een yogaworkshop, massages, of een wijnproeverij bijvoorbeeld…

Als u de hele locatie huurt, hebt u alle privacy. Ook kunt u bij ons overnachten, indien u een programma heeft voor meerdere dagen, of ‘s avonds gezellig wilt tafelen met een wijntje, en iedereen de volgende dag pas terug wilt laten rijden.

Copyright 2020 WAYA Mindful Holidays Contact Website door Boon Webdesign