Over ons

Jan en Cynthia 

Jan heeft eind 2016 zijn baan als manager bij een grote uitzendorganisatie opgezegd om zich volledig te richten op het verspreiden van yoga: het geven van yogalessen (ook binnen de docentenopleiding) én Yogayounity, het bedrijf dat we samen hebben opgericht en waarmee we yoga op een laagdrempelige manier naar het bedrijfsleven brengen (www.yogayounity.com).

Cynthia heeft in 2014 haar baan in loondienst achter zich gelaten om zich volledig te richten op Puur Jij, haar praktijk voor haptotherapie en coaching en nu ook Yogayounity. Daarnaast geeft ze ook met veel plezier yogales.

Beiden hebben we een opleiding tot coach gevolgd en veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Dit heeft geleid tot een diepere verbinding met onszelf en daardoor ook met elkaar.

We willen deze prachtige plek in Beauteville delen met een ieder die behoefte heeft aan een moment van rust, ontspanning, bezinning, nieuwe inspiratie of meer verbinding. Het drukke leven in de stad hebben we achter ons gelaten, om in Zuid-Frankrijk te genieten van een lager levenstempo, prachtige natuur en schone lucht. Het was een avontuur om Nederland te verlaten, begin 2019, en het is een avontuur om WAYA op te richten en te leiden hier op La Guiraude. We volgen ons hart en verbinden ons graag met een ieder die op ons pad komt. Of dat nou is tijdens een kort moment van inchecken wanneer een groep de locatie afhuurt, of tijdens een intensieve retreat week. We heten jou welkom, welkom zoals je bent.

Neem contact op

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2020 WAYA Mindful Holidays Contact Website door Boon Webdesign