Recensies


“Ik wilde graag een week yoga ervaren. Na ruim 40 jaar was dit een hernieuwde kennismaking met yoga in een prettige, niet zweverige sfeer. Na zelf decennia werkzaam te zijn geweest in de natuurvoeding (zowel in de landbouw, als kok en als winkelier) heb ik weer een heleboel nieuwe smaken en mogelijkheden mogen proeven uit de keuken van de creatieve en intuïtieve kok Jason. Geweldig!

Ik vond de vakantie prettig en afwisselend. De langer vastgehouden houdingen vond ik in het bijzonder leuk, omdat ik het zo fascinerend vond, dat je na x keer in- en weer uitademen werkelijk nóg verder in zo’n houding kon strekken of buigen.

Ik zou anderen ook een WAYA Retreat aanraden; ik denk dat de sfeer die jullie neerzetten plus de locatie het mogelijk maken, dat iedereen met yoga kan kennis maken of juist zich verder kan ontwikkelen. Er is ook genoeg vrije ruimte / tijd, waardoor het absoluut geen “strafkamp” wordt. De deelnemer geeft een kadootje aan zichzelf.”

Veronka Hoogenbosch, 58 jaar


“Ik deed mee om kennis te maken met yoga. Wat de week me gebracht heeft? Uitstekend eten, maar vooral ook heerlijk uitgerust. En veel respect voor jullie professionele houding, zeer goed gastheer/ vrouw schap. De leukste onderdelen vond ik Yoga Nidra en partneryoga. Ik zou anderen zeker ook een WAYA vakantie aanraden. Het is een leuke manier om met yoga kennis te maken en je komt helemaal bij in zo’n week. Fantastische ambiance ook. Je wordt helemaal verwend.”

Ron Brouwer, 61 jaar


“Ik wilde weer eens intensief met yoga bezig zijn, lekker veganistisch eten en ontspannen. De week heeft me ontspanning, plezier, en een goede impuls voor mijn relatie gebracht (dichter bij elkaar gekomen en heel veel plezier gehad samen). Het beste aan deze yogavakantie vond ik de accommodatie, het eten, en de yoga. Ik zou anderen zeker een WAYA retreat aanraden, omdat het goed georganiseerd was, en omdat het een hele fijne vakantie is als je van yoga houdt of kennis wil maken met yoga.

Bambi, 28 jaar


“Bambi vroeg of ik mee wilde gaan en ik had nog nooit een Yoga vakantie meegemaakt, dus ik was wel nieuwsgierig. Mijn intentie was om zen te worden na een inspannende periode. De week heeft mij rust gebracht en de motivatie om Yoga vaker te beoefenen. Plus leuke mensen ontmoet! Ik vond alle onderdelen van de vakantie leuk. Het is een goed verzorgde yogavakantie waaraan niks ontbreekt. Het verblijf ziet er top uit evenals het terrein. De lessen worden goed gegeven en het eten is geweldig!”

Brandon, 27 jaar


“De WAYA Retreat heeft me veel info over yoga en over andere manieren van eten gebracht, en ook ontspanning en meer spierkracht. De yogalessen zelf vond ik heel goed, mooi opgebouwd en heel goed voorbereid. En de gezelligheid tijdens de maaltijden met de andere gasten waardeerde ik ook erg. De meditatie op de vlonder ook, maar dan moet je wel goed ingesmeerd zijn tegen muggen. Ik vond dat Jan en Cynthia het heel goed deden, met oog voor detail en zorg voor de gasten.”

Jacqueline, 64 jaar


“Ik wilde het allemaal wel eens ervaren, zo’n yogaweek. Ik vond het een super relaxte week met veel yoga en fantastisch eten. Ik kan niet één onderdeel noemen dat er voor mij uitsprong: ik vond alle lessen fijn en alle maaltijden lekker. Uiteraard zou ik WAYA aanbevelen, want er is geen betere manier om in één week tijd helemaal tot rust te komen. De verzorging was van begin tot eind geweldig, de lessen waren gevarieerd en goed op elkaar afgestemd, het eten was fantastisch (ik wist niet dat veganistisch eten zo lekker kon zijn). Vooraf had ik niets met yoga, maar na deze week ga ik me aanmelden bij een yogaschool. Ook de goodybag bij vertrek was een grote verrassing en erg compleet.”

Jan Kerkdijk, 62 jaar


“Er was een goede verdeling tussen de groepsyoga en meditatiemomenten en rust en tijd voor jezelf. Naast in groepsverband yoga doen was er genoeg tijd en ruimte om individueel/zelf yoga te beoefenen. De week bood veel rust en ruimte voor jezelf. Natuur, ontspanning, inzichten en een culinair avontuur. Er was een leuke groepsdynamiek. De yogalessen, de locatie en het eten vond ik in het bijzonder goed aan deze yogavakantie en ik zou anderen zeker een WAYA retreat aanraden.”

Shima Renfurm-Harinandansingh, 47 jaar


“Mij heeft de yogavakantie vooral een hele week focus op yoga gebracht. En daarnaast leuk gezelschap en fijne plek. Het beste aan de vakantie vond ik de lessen, de locatie en het eten. Ik zou anderen ook een Puur Jij Yogavakantie aanraden, want het is een leuke plek en er worden goede lessen gegeven.”

Ronny Renfurm, 53 jaar

Copyright 2020 Contact Privacyverklaring Boon Webdesign

× WhatsApp contact