Veelgestelde vragen

Algemeen

Hoe kom ik bij jullie?
Dat lees je hier, als je naar beneden scrollt, onder het boekingsformulier.

Waar kan ik parkeren?
Je kan (gratis) vóór Résidence La Guiraude, voor de poort parkeren.

Wat zijn de in- en uitchecktijden?
B&B gasten / individuele private retreat gasten kunnen inchecken tussen 15.00 uur en 20.00 uur en tot uiterlijk 11.00 uur op de dag van vertrek uitchecken.

Kom je voor een corporate / private retreat of themaweek, dan kun je inchecken tussen 16.00 en 20.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur.

Huur je één of beide huizen, dan kun je inchecken tussen 16.00 en 20.00 uur en uitchecken tot 10.00 uur.

In alle gevallen: wil je eerder arriveren of later vertrekken, neem dan even contact met ons op. Als de boekingskalender dit toelaat, komen we je graag tegemoet.

Is de locatie rolstoelgankelijk?
De locatie is helaas niet rolstoeltoegankelijk, onze excuses hiervoor.

Is de locatie geschikt voor baby’s en kinderen?
De locatie is zeer geschikt om af te huren als je met een groep vrienden of familie met kinderen komt. Wij hebben kinderstoelen, -bedjes, -traphekjes en een wc opstapje voor jullie. Om het zwembadgedeelte staat een hek.

Voor B&B en (individuele) retreats hanteren we echter een minimum leeftijd van 12 jaar. Kleine kinderen moeten lekker kunnen spelen en lawaai maken, en dat gaat niet goed samen met de rust die wij onze B&B en retreat gasten willen bieden.

Kunnen jullie een babybedje bijplaatsen op de kamer?
Wij kunnen op verzoek (mits van tevoren aangegeven) zonder meerprijs een babybedje op de kamer plaatsen.

Mag ik mijn huisdier(en) meenemen?
In het belang van hygiëne zijn huisdieren, met uitzondering van geleidehonden, niet toegestaan.

Hoe duurzaam zijn jullie?
Wij doen ons best alles zo duurzaam mogelijk te doen; het is belangrijk voor ons om het milieu zo weinig mogelijk te belasten. Airconditioning hebben we alleen op één kamer waar dat in de zomer nodig is om het aangenaam te houden. Zonnepanelen willen we laten installeren zodra dat mogelijk is. De plastic flasjes met toiletartikelen die we bij overname van de locatie hebben gekregen van de vorige eigenaren, maken we nog op. Daarna zullen we overstappen op een meer duurzaam systeem. We scheiden afval en sporen onze gasten aan dat ook te doen. Etenswaren kopen we zoveel mogelijk lokaal en biologisch. We gebruiken geen flessenwater; gelukkig hebben we heerlijk water uit de bergen. Mocht je suggesties voor ons hebben op het gebied van duurzaamheid, dan staan we daar altijd voor open.

Wordt het ’s zomers niet te warm op de kamers, zonder airco?
Door de bouw van het huis wordt het op de kamers, naar onze ervaring en de feedback van onze gasten, niet te warm op de kamers. Wij hebben er voor gekozen om geen airco te installeren, omdat dit enorm veel energie kost en in dit geval niet nodig is. Wel is op iedere kamer een ventitalor aanwezig.

Welke betaalmethoden hanteren jullie?
Je kan bij ons contant betalen, of per pinpas of credit card.

Kan ik bij jullie een fiets huren?
Ja, dat is mogelijk. De verhuurder kan de fietsen naar de locatie brengen.

Zijn er toiletartikelen aanwezig?
Ja, op alle kamers is doucheschuim, shampoo en zeep aanwezig.

Is de schoonmaak bij de prijs inbegrepen?
Ja, de eindschoonmaak is bij de prijs inbegrepen.

Huur van één of beide huizen

Wat moet ik zelf meenemen?
Handdoeken, linnengoed, keukentextiel en toiletpapier voor de eerste dagen zijn aanwezig. Ook vind je op iedere kamer douchegel, shampoo en zeep. In de keuken zijn vuilniszakken, afwas- en schoonmaakmiddelen, olie en azijn, peper en zout standaard aanwezig. Twijfel je of je iets mee moet nemen, neem dan even contact met ons op. Wellicht hebben we dat wel voor je op de locatie.

Mag ik gasten uitnodigen die niet blijven slapen?
Dit is niet toegestaan. Alleen het aantal gasten dat bij ons is doorgegeven mogen aanwezig zijn op La Guiraude. In het geval van een bruiloft of een andere viering, maken we hier aparte afspraken over.

Copyright 2020 Contact Privacyverklaring Boon Webdesign

× WhatsApp contact